🇺🇦✨ Запальні ритми та патріотичний дух заповнили стіни Польського ліцею завдяки Всеукраїнському мистецькому проєкту "Від колиски до звитяги"! 🎶

До нас завітали надзвичайні гості – представники Центру військово-музичного мистецтва Повітряних Сил ЗСУ, ансамбль пісні і танцю “Крила країни”. Їх професійний виступ не лише зарядив наш патріотичний дух, але й приніс нам безмежну радість та враження!

Ми разом вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання. Сьогодні ми не лише віддячуємо тим, хто віддав своє життя за нашу країну, а й згадуємо про тих, хто зараз стоїть на передовій, захищаючи нашу Україну від окупантів.

Через мову музики та танцю артисти передавали енергію та запалювали бойовий дух. Їхні виступи були не лише мистецькими шедеврами, а й справжнім джерелом натхнення та підтримки для нас всіх.

Такі ініціативи – це не просто виступи, але й справжня майстерня культурного розвитку та формування патріотичної свідомості серед молоді. Дякуємо ансамблю “Крила країни” за неймовірний концерт і за те, що нагадали нам про важливість об’єднання та підтримки! 🇺🇦💙 #патріоти #ПольськийЛіцей